درب ساختمانی (قیمت و خرید در اصفهان) یکی از انواع درب های عرضه شده در بازار به شمار می آید. در واقع درب های ساختمانی اصلی ترین بخش در ساخت و ساز هستند و روی دکوراسیون داخلی نیز اثر می گذارند. این بخش از ساختمان به عنوان مانعی در قسمت ورودی و قسمت های مختلف منازل مثل اتاق خواب قرار می گیرند و با باز و بسته شدن آن ها امکان رفت و آمد به وجود می آید. با توجه به تنوع بالای درب های ساختمان افزایش اطلاعات در این زمینه به انتخاب محصول مناسب کمک بسزایی خواهد کرد. از این رو در این مقاله از سایت کلینیک ساختمانی موعود (نمایندگی فروش انواع درب ساختمانی در اصفهان) قصد داریم در زمینه انواع درب های ساختمانی بیشتر توضیح خواهیم داد.
معرفی انواع درب های ساختمانی در اصفهان
درب های ساختمان وظیفه اصلی حفاظت و امنیت ساکنین را بر عهده دارند. از دیگر وظایف درب ساختمانی می توان به ایجاد برقراری ارتباط بین اتاق های گوناگون منزل، افزایش جلوه و زیبایی خانه، عایق صدا، گرما و سرما، ممانعت از ورود افراد ناشناس و موجودات و حشرات موذی اشاره کرد. در این بین انواع مختلفی از درب های داخلی ساختمان در اصفهان به بازار عرضه شده اند که هر کدام خصوصیات خاص خود را دارند. در ادامه مطلب در این زمینه بیشتر صحبت خواهیم کرد.
درب ساختمانی ABS
یکی از انواع درب های ساختمانی، درب ABS است. ABS مخفف کلمهAcrylonitrile botadiene styrene بوده که نوعی پلاستیک است و به عنوان روکش برای درب ضد آب ABS به کار می رود. در واقع این درب از بدنه ام دی اف یا چوب نئوپان با روکش رزین ABS پوشانده می شود. کاملا ضد آب و ضد خش است. همچنین امکان رشد و نمو برای موریانه و حشرات موذی را نخواهد داشت. از این نوع درب برای سرویس بهداشتی و حمام استفاده می شود. شایان ذکر است که درب ساختمانی ABS از نظر طرح و رنگ محدود بوده بوده و فقط چند طرح برجسته را می توان روی آن چسباند.
درب ساختمانی MDF
درب MDF مخفف واژه Medium Density Fiberboard است که نوعی تخته فیبر محسوب می شود و به روش خشک تولید می گردد. در واقع MDF از الیاف چوبی تشکیل شده است که با کمک چسب و تحت فشار بالا به هم پرس شده اند. این مدل درب را پس از تولید می توان روکش نمود. این کار به وسیله دستگاه CNC و بر روی ورق های MDFخام انجام می شود. در ادامه یک کلاف چوبی به طرح قاب عکس ساخته شده و ورق MDF روی آن پرس می شود. لازم به ذکر است که درب ساختمانی MDF انواع مختلفی دارد. از این نوع درب می توان به عنوان درب ساختمانی اداره ها، بیمارستان ها، هتل ها و... استفاده کرد. در ارتباط با درب ساختمانی MDF خوب است بدانید که در مقایسه با درب های جامد چوبی قیمت کمتری دارد و به دلیل استحکام بالا در برابر نم و رطوبت جایگاه مناسبی در بازار پیدا کرده اند.
درب ساختمانی از نوع ملامینه
HPL مخفف High Pressus Laminate است. این مدل درب ساختمانی همان درب های اچ دی اف هستند که با یک ورق ملامینه پوشانده شده اند. در مرحله بعد ورقه نازک به کمک دستگاه روی تخته HDF پرس می شود. در اصل به کار بردن ورق نازک از کاغذ کرافت در تولید این نوع درب ساختمانی سبب شده است که به آن درب ملامینه گفته شود. این نوع درب های ساختمانی در برابر آب، بخار ، ترک خوردگی و ورقه ورقه شدن مقاوم بوده ولی به دلیل براق بودن روکش خش پذیر هستند. اگر از ورق های HDF با کیفیت بالا در ساخت درب استفاده شود تا چندین سال می توان از این نوع درب ساختمانی استفاده کرد.
درب ساختمانی مدل HDF
درب HDF مخفف واژه High Density Fiberboard می باشد که از نوعی تخته فیبر درست می شود. به دلیل فشرده بودن بافت چوب رنگ پذیری کم تری دارد. ورق های HDF که در صنعت درب سازی مورد استفاده قرار می گیرند همانطور که گفته شد از جنس فیبر هستند که در حین تولید به وسیله غلطک های داغ شیارهایی مشابه طرح چوب بر روی سطح ورق HDF ایجاد می کنند. در نهایت در برخی از تولیدات کارخانه ها یک آستر سفید بر روی ورق HDF پاشیده می شود که البته این حالت بیشتر در ورق های 3 میلی متری دیده می شود. بایستی خاطر نشان کرد که درب ساختمانی اچ دی اف نسبت به ام دی اف از مقاومت بالاتری در برابر رطوبت برخوردار است.
درب ساختمانی از نوع PVC
در ارتباط با این نوع درب می توان چنین گفت که PVC مخفف واژه Polyvinyl chloride است. این نوع از درب های ساختمانی به شیوه معمول از داخل با فریم چوبی و شبکه تقویت شده و با دو لایه MDF خام بدون روکش در طرفین ساخته می شود. بر خلاف شنیده ها درب پی وی سی مناسب فضاهای مرطوب نیست چون روکشی بر روی ام دی اف است و نفوذ آب از سوراخ های ریز به داخل درب ممکن است.
درب تمام چوب
این نوع از درب های ساختمانی سالیان سال است که به دلیل زیبایی و جذابیت مورد پسند اغلب مشتریان بوده است. لازم به ذکر است که قیمت گران این نوع درب باعث شده تا فقط خریداران مخصوص به خودش را داشته باشد. از این نوع درب ها بیشتر به عنوان درب ورودی ساختمان های مسکونی، مکان های مذهبی و... استفاده می شود. از جمله مزیت های این نوع درب می توان به نصب آسان، وزن نسبتا سبک و دوام بالا اشاره کرد.
درب های ورودی ساختمان فلزی
به طور کل درب های ساختمانی فلزی به چهار دسته درب های استیل نرم، استیل موج دار، درب های فلزی روکش شده و درب های فلزی توخالی تقسیم می شوند. درب های شاخ نوعی از درب های ساختمانی جدید هستند که دارای حفاظ شاخ گوزنی بوده و به عنوان درب ورودی مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین درب های استیل ورودی ساختمان از قوطی های افقی و عمودی که به هم جوش خورده اند، ساخته شده که روی آن ها ورق استیل به عنوان روکش اصلی و نهایی قرار گرفته است.
درب های ساختمانی پلی وود
یکی دیگر از انواع درب های ساختمانی جدید، درب پلی وود است. در ساخت این نوع درب مواد پلی پروپیلن و پی وی سی جایگزین چوب و mdf شده اند. این نوع درب ساختمانی به طور کامل ضد آب بوده و برای نصب برای سرویس بهداشتی و درب اتاق گزینه مناسبی به شمار می آید. درب های پلی وود در برابر صدا و حرارت نیز عایق هستند و در مقابل پوسیدگی و سایش مقاومت بالایی دارند.
آیا درب های PVC ضد آب هستند؟
همانطور که میدانیم “پی وی سی” مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارد به طوری که ورقه های پی وی سی با ضخامت های 16میل را برای ساخت کابینت سرویس های بهداشتی و کابینت زیر سینک آشپزخانه به کار می برند. همین ذهنیت باعث شده که درب های روکش پی وی سیرا هم به غلط به عنوان درب پی وی سی و ضد آب معرفی کنند در صورتی که ورقه ای پی وی سی ضد آب کلا پی وی سی می باشند اما ورقه ای مورد استفاده در ساخت درب در اصل ورق های ام دی اف هستند که با پی وی سی به ضخامتهای 0.4 یا 0.2میلی متر روکش شده اند. به این نکته نیز باید توجه کرد که آب از سطح روی درب غیر قابل نفوذ است اما در صورتی که کلاف درب پی وی سی نشده باشد رطوبت از کلاف نفوذ خواهد کرد. همان اتفاقی که برای سایر درب ها از جمله درب های اچ دی اف و اچ پی ال پیش می آید، برای این درب هم پیش خواهد آمد و در صورت روکش شدن کلاف هرچند که نفوذ رطوبت کمترخواهد شد اما به دلیل یک پارچه نبودن روکش از محل به هم رسیدن روکش ها امکان نفوذ آب وجود دارد . به عنوان مثال در مکان های مرطوب مانند حمام به علت وجود بخار آب و سطح رطوبت و دمای بالا رطوبت به ورق ام دی اف نفوذ کرده و در نتیجه باعث ورم کردن در و جدا شدن روکش پی وی سی از ام دی اف زیرین خواهد شد.
تفاوت انواع درب های ضد سرقت چیست؟
اولین تفاوت در چارچوب این در بهای ضد سرقت می باشد به طوری که چارچوب درب های ضد سرقت چینی به صورت تخت و بدون ابزار خور بوده و اختلاف کمی بین سطوح بیرونی و لنگه درب وجود دارد. در حالی که این اختلاف در درب های ضد سرقت ترک بیشتر می باشد و چهارچوب درب های ضد سرقت ابزار خور است. دومین تفاوتی که در ظاهر کاملا مشخص می باشد تفاوت در لولاهای این درب ها است. لولاهای درب های ضد سرقت ترک از سمت داخل قابل مشاهده است و کاملا دیده می شود اما لولاهای درب های ضد سرقت چینی پنهان است و نه از داخل و نه از بیرون قابل رویت نمی باشد.
تفاوت سوم را می توان در رویه این درب ها مشاهده کرد، به گونه ای که رویه درب ضد سرقت چین به صورت فلزی (استیل) با رنگ کوره ای الکترواستاتیک می باشد. ولی رویه دربهای ضد سرقت ترک به دو دسته MDF با روکش طبیعی چوب و یا MDF با روکش PVC تقسیم بندی می شود. اما این تصور که دربهای ضد سرقت چینی نسبت به درب های ضد سرقت ترک دارای کیفیت پایین تری هستند شاید تصوری اشتباه و نادرست باشد اما با وجود اجناس بی کیفیت چینی در بازار ایران می توان به خریدار درب ضد سرقت حق داد که این تصور را داشته باشد.
قیمت درب ضد سرقت چینی نسبت به قیمت درب ضد سرقت ترک پایین تر می باشد وزن این درب های ضد سرقت چین نیز نسبت به نمونه مشابه ترک خود بسیار سبکتر می باشند به طوری که می توان گفت وزن یک درب ضد سرقت ترک با دو درب ضد سرقت چینی برابری می کند. در مراحل نصب نیز درب های ضد سرقت چین آسان تر و سریع تر نصب می شوند هر چند که نصب درب ضد سرقت ترک نیز بیشتر از 1 یا 2 ساعت زمان بر نخواهد بود. مرغوب ترین و بهترین درب های ضد سرقت حتی اگر از فولاد نفوذناپذیر و بر اساس استانداردهای جهانی نیز طراحی و ساخته شده باشد بدون نصب قفل ضد سرقت تفاوتی با یک درب چوبی معمولی ندارد . مهمترین قسمت درب ضد سرقت همان قفل های ضد سرقت آن است.
خرید درب ساختمانی باکیفیت و مقاوم
در حال حاضر انواع مختلفی از درب ساختمانی در بازار موجود است که هرکدام کاربری ویژه خود را دارند. هر یک از انواع درب ها با توجه به جنس روکشی که دارند برای مکان های خاص استفاده می شوند. چنانچه در انتخاب نوع درب ساختمان سوالی برایتان پیش آمده و به دنبال خرید و استعلام قیمت درب های ساختمانی با کیفیت و مقاوم در اصفهان هستید به سایت کلینیک ساختمانی موعود مراجعه کرده و یا با شماره 09137900189 تماس حاصل نمایید.